Facebook
Instagram

Je bent mooi precies zoals je bent!

Veel gestelde vragen 

 

Wat moeten we aantrekken?

 

Het belangrijkste is dat jullie iets aan hebben waar jullie je prettig in voelen. Wanneer jullie samen op de foto gaan, kan het eenheidsgevoel naar voren komen als je kiest voor kleding die bij elkaar past. Hebben jullie daarentegen hele verschillende stijlen en/of kleuren, dan kan dit juist het individu eruit laten springen op een foto. Dat is een keuze die jullie zelf mogen maken. Wat je beter niet kunt doen, is omwille van een idee kleding aantrekken waarin jullie je helemaal niet prettig voelen of kleding die niet bij jullie past. Dit werkt averechts bij een fotoshoot. Mogelijk hebben jullie al een specifieke achtergrond of achtergrondkleur in gedachten. Dan doen jullie er goed aan om bij de kledingkeuze hier rekening mee te houden. Nog een tip: Trek liever rustige kleding aan, zonder drukke prints, felle kleuren of veel teksten, omdat dit de aandacht afleidt van waar de foto voor staat. Mochten jullie advies willen omdat jullie er niet helemaal uitkomen, neem gerust contact met mij op.

 

Voorbereiden: Wat als mijn kind echt geen zin heeft of niet wil blijven zitten?

 

We nemen de tijd om jullie kind(eren) te laten wennen. Het is daarnaast ook belangrijk om jullie kind(eren) zelf mee te laten denken over wat zijn of haar idee is; hiermee is de helft al gewonnen. Ik vind het belangrijk om kinderen zo veel mogelijk hun gang te laten gaan in plaats van ze echt te laten poseren. Na vele jaren ervaring beschik ik inmiddels over heel wat leuke en ongedwongen manieren om kinderen zover te krijgen dat ze mee gaan doen en het leuk vinden! Natuurlijk kan het voorkomen dat jullie kind echt niet wil of zich op dat moment ineens helemaal niet lekker voelt. Dan bekijken we samen of het wellicht beter is om een ander moment af te spreken.

 

Hoelang duurt een fotoshoot?

 

Afhankelijk van welke fotoshoot je kiest, duurt deze tussen ongeveer 45 minuten.

 

• Bij kinderen is het belangrijk om ze te laten wennen en mee te laten denken. Vaak is de spanningsboog ook echt wel op na ongeveer 45 minuten, dus heel veel langer heeft ook geen zin.

 

• In een newborn fotoshoot gaat wel meer tijd zitten, het is hier ook belangrijk om deze tijd ook echt te plannen. Deze shoot duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur (inclusief voeden en de baby in slaap brengen).

 

Ik wil graag een cadeaubon geven, kan dit ook voor een x bedrag?

 

Ja, dat kan. Je kunt een cadeaubon geven voor elk gewenst bedrag. Een extraatje bij de cadeaubon is dat hier een gratis foto op 20*20 of 20*30 formaat bij zit.

 

Ik wil graag een fotoshoot, in de stijl van de foto’s die op die van fotograaf x lijken, kan dat?

 

Zoals iedere fotograaf heb ik mijn eigen stijl. Hebben jullie een heel specifieke stijl van een bepaalde fotograaf op het oog, dan kunnen jullie er niet zomaar van uitgaan dat jullie die ook bij mij kunnen vinden. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseer ik in zo’n geval om vooraf te vragen of ik dergelijke foto’s ook kan maken en anders wellicht te overwegen om bij die andere fotograaf een fotoshoot te plannen.

 

Waarom zit er soms zoveel verschil in de prijzen van een fotograaf?

 

Ik kan de vraag niet beantwoorden, omdat ik niet weet hoe andere fotografen hun prijzen vaststellen. Er is wel een verschil tussen mensen die fotografen voor hun hobby (waar er heel veel van zijn), en mijzelf, waarbij ik het vakdiploma professioneel fotografie op zak heb, maar ook jarenlange ervaring heb opgedaan. Bovendien kan ik goed aanvoelen waar mensen naar op zoek zijn en let ik heel erg op gezichtsuitdrukkingen van mensen. Los daarvan komen er de nodige kosten kijken bij een fotoshoot. Denk aan het huren van een goede ruimte, de aanschaf, en het van tijd tot tijd vervangen van dure apparatuur (niet alleen een dure camera), maar ook allerlei achtergronden, en niet te vergeten het laten afdrukken van foto’s en bijzonder materiaal bij een vaklab. Daarnaast besteed ik veel tijd en aandacht aan het uitwerken van de foto’s. Gemiddeld ben ik zo’n 6 uur bezig met 1 fotoshoot. Mijn werk staat daarom ook voor professionaliteit en tevens kwaliteit.

 

Ik heb een afspraak, maar ons kind is ziek!

 

Dit kan natuurlijk altijd gebeuren, wij plannen dan gewoon een nieuwe afspraak in!

 

Fotografeer je ook voor geboortekaartjes?

 

Ja! Inmiddels heb ik al heel vaak de eer gehad om dit te mogen doen. Het is goed om dit tijdig aan te geven, zodat we vooraf kunnen bespreken wat jullie wensen zijn. Zo gauw de baby is geboren, hoor ik dat graag zo spoedig mogelijk, zodat we snel een afspraak kunnen inplannen.

 

Ik ben zwanger en wil graag foto’s van mijn buik laten maken. In welke week van mijn zwangerschap kan ik mij het beste laten fotograferen?

 

Ik vind het zelf mooi om dit tussen de 34 en 36 weken van de zwangerschap te doen. Dan is de buik mooi rond en vaak ben je dan zelf nog fit genoeg om de fotoshoot te kunnen doen. Mochten jullie een tweeling verwachten, dan kunnen we beter wat eerder plannen, zo rond de 28 en 30 weken van de zwangerschap.

 

Op welke dagen fotografeer je?

 

Ik fotografeer op maandag, dinsdag, vrijdag en op zaterdagmorgen. Som verruil ik de zaterdagmorgen ook wel voor de zaterdagmiddag. Willen jullie liever een afspraak maken op een andere dag? Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Fotografeer je ook op locatie?

 

Ja, ik werk in de fotostudio, op buitenlocaties en bij mensen thuis.

Newborn fotografie vind altijd plaats bij mensen thuis. 

 

Je hebt ons gefotografeerd, hoe gaat het nu verder?

 

De factuur van de fotoshoot ontvangen jullie enkele dagen voor de fotoshoot. Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 14 dagen een mail met een persoonlijke inlogcode om de foto’s te kunnen bekijken. Via mijn website kunnen jullie met deze code inloggen en komen jullie terecht in een online privégalerij, voorzien van een bestelsysteem. Hier kunnen jullie fotoafdrukken etc. bestellen. Nadat jullie bestelling binnen is, maken we een afspraak voor het ophalen of opsturen. Hebben jullie liever dat ik meekijk met de bestelling, omdat jullie er niet goed uitkomen? Laat het dan gerust weten, dan plannen wij daarvoor een aparte afspraak in.

 

Kan ik de keuzefoto’s die ik online zie staan, zelf afdrukken?

 

Nee, dat is niet mogelijk. De keuzefoto’s zijn in lage resolutie en alleen bedoeld om een keuze te maken voor een nabestelling. Wel zijn ze geschikt voor gebruik op internet (bijvoorbeeld voor Facebook). Willen jullie de foto’s in een hoge resolutie, dan kunnen jullie deze digitaal bestellen. Jullie kunnen ze dan te allen tijde zelf afdrukken, op jullie eigen printer of bij een fotocentrale. 

 

Worden onze foto’s automatisch op jouw website of op Facebook geplaatst?

 

Ik vind het een uitdaging om mijn werk regelmatig te vernieuwen en af te wisselen en ik merk dat mensen het ook leuk vinden om steeds nieuw werk te zien. Maar als jullie niet willen dat jullie foto’s te zien zijn, respecteer ik dat uiteraard en blijven jullie foto’s gewoon privé. Er worden geen foto’s zonder jullie toestemming geplaatst of gebruikt. Dit wordt altijd eerst gevraagd.

 

Ik ben doorgaans telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. Als moeder én ondernemer lukt het mij niet altijd om de telefoon op te nemen. Ik bel jullie dan op een later moment terug.

 

Natalie Timmerman

Klein in beeld Fotografie

Klein in beeld fotografie,Fotograaf, Fotograve, Fotograaf Zwolle, Zwolle, Fotografie Zwolle,foto,foto's,fotoshoot,fotostudio,fotosessie,plaatje,Stadshagen, Zwanger, in verwachting, zwangerschapsnewborn,baby, kinderen, projecten, zakelijk, volwassenen, producten, lifestyle, buiten, droomfoto, fotoshoot, fotosessie,locatiefotografie, locatiefotograaf,spontane fotoreportages,uniek, mooiste,mooie, spontane, ongedwongen,pure, spontane, onbevangen, eerlijk, verlegen, gelachen, heel, veel gelachen,liefde, geduld, aandacht, prachtige, eigentijdser,enthousiast, gezin, Mooi,zoals je bent,Mooi zoals je bent,alle leeftijden,Investering,cadeaubon, diverse, mogelijkheden, prijsopgave,Portofolio,Bel 0617994112,afspraak,fotograaf gezocht,fotograaf nodig,fotograaf nodig zwolle,fotograaf gezocht zwolle,fotograaf gezocht voor fotoshoot,fotograaf gezocht voor fotoshoot zwolle,freelance fotograaf gezocht,freelance fotograaf gezocht zwolle,fotograaf prijzen,fotograaf prijzen zwolle,fotograaf prijzen foto's,fotograaf prijzen foto's zwolle,fotograaf geboortekaartjes,fotograaf geboortekaartjes zwolle,fotograaf geboortekaartjes foto,fotograaf geboortekaartjes foto zwolle,fotograaf zwangerschap,fotograaf zwangerschap zwolle,fotograaf zwangerschapsfoto,fotograaf zwangerschapsfoto zwolle,fotograaf zwangerschapsportret,fotograaf zwangerschapsportret zwolle,fotograaf baby,fotograaf baby zwolle,fotograaf babyfoto,fotograaf babyfoto zwolle,fotograaf babyportret,fotograaf babyportret zwolle,fotograaf newborn,fotograaf newborn zwolle,fotograaf newbornfoto,fotograaf newbornfoto zwolle,fotograaf newbornportret,fotograaf newbornportret zwolle,fotograaf kinder,fotograaf kinder zwolle,fotograaf kinderfoto,fotograaf kinderfoto zwolle,fotograaf kinderportret,fotograaf kinderpotret zwolle,fotograaf volwassenen,fotograaf volwassenen zwolle,fotograaf volwassenenfoto,fotograaf volwassenenfoto zwolle,fotograaf volwassenenportret,fotograaf volwassenenportret zwolle,fotograaf zakelijk,fotograaf zakelijk zwolle,fotograaf zakelijk foto,fotograaf zakelijk foto zwolle,fotograaf zakelijk portret,fotograaf zakelijk portret zwolle,fotograaf lifestyle,fotograaf lifestyle zwolle,fotograaf lifestylefoto,fotograaf lifestylefoto zwolle,fotograaf lifestyleportret,fotograaf lifestyleportret zwolle,fotograaf buiten,fotograaf buiten zwolle,fotograaf buitenfoto,fotograaf buitenfoto zwolle,fotograaf buitenportret,fotograaf buitenportret zwolle,fotograaf lifestyle en buiten,fotograaf lifestyle en buiten zwolle,fotograaf lifestyle en buitenfoto,fotograaf lifestyle en buitenfoto zwolle,fotograaf lifestyle en buitenportret,fotograaf lifestyle en buitenportret zwolle,fotograaf buiten en lifestyle,fotograaf buiten en lifestyle zwolle,fotograaf buiten en lifestylefoto,fotograaf buiten en lifestylefoto zwolle,fotograaf buiten en lifestyleportret,fotograaf buiten en lifestyleportret zwolle,foto laten maken,foto laten maken zwolle,zwangerschapsfoto laten maken,zwangerschapsfoto laten maken zwolle,zwangerschaps foto laten maken,zwangerschaps foto laten maken zwolle,babyfoto laten maken,babyfoto laten maken zwolle,baby foto laten maken,baby foto laten maken zwolle,newbornfoto laten maken,newbornfoto laten maken zwolle,newborn foto laten maken,newborn foto laten maken zwolle,kinderfoto laten maken,kinderfoto laten maken zwolle,kinder foto laten maken,kinder foto laten maken zwolle,familiefoto laten maken,familiefoto laten maken zwolle,familie foto laten maken,familie foto laten maken zwolle,volwassenenfoto laten maken,volwassenenfoto laten maken zwolle,volwassenen foto laten maken,volwassenen foto laten maken zwolle,zakelijke foto laten maken,zakelijke foto laten maken zwolle,zakelijke fotoportret laten maken,zakelijke fotoportret laten maken zwolle,buiten foto laten maken,buiten foto laten maken zwolle,lifestyle foto laten maken,lifestyle foto laten maken zwolle,lifestyle en buiten foto laten maken,lifestyle en buiten foto laten maken zwolle,geboortekaartje foto laten maken,geboortekaartje foto laten maken zwolle,geboortekaartjes foto laten maken,geboortekaartjes foto laten maken zwolle,wat kost een fotoshoot,wat kost een fotoshoot zwolle,wat kost een fotoshoot zwolle overijssel,wat kost een fotoshoot voor baby's,wat kost een fotoshoot voor newborn,wat kost een fotoshoot voor zwangerschap,wat kost een fotoshoot voor kinderen,wat kost een fotoshoot voor familie,wat kost een fotoshoot voor volwassenen,wat kost een fotoshoot voor zakelijk portret,wat kost een fotoshoot voor lifestyle fotografie,wat kost een fotoshoot voor buiten fotografie,wat kost een fotoshoot voor lifestyle en buiten fotografie,wat kost een fotoshoot voor buiten en lifestyle fotografie,foto's voor website,foto's voor website maken,foto's voor website maken zwolle,prijs fotoshoot,prijs fotoshoot zwolle,prijs fotoshoot baby's,prijs fotoshoot newborn,prijs fotoshoot zwangerschap,prijs fotoshoot kinderen,prijs fotoshoot familie,prijs fotoshoot volwassenen,prijs fotoshoot zakelijk,prijs fotoshoot lifestylefotografie,prijs fotoshoot buitenfotografie,prijs fotoshoot lifestyle en buitenfotografie,prijs fotoshoot buiten en lifestylefotografie,fotografie zwangerschap,fotografie baby,fotografie newborn,fotografie kinderen,fotografie familie,fotografie volwassenen,fotografie zakelijk portret,fotografie lifestyle,fotografie buiten,fotografie lifestyle en buiten,fotografie buiten en lifestyle ,zwangerschapsfotografie ,babyfotografie ,newbornfotografie ,kinderenfotografie ,familiefotografie ,volwassenenfotografie ,zakelijk portretfotografie ,lifestylefotografie ,buitenfotografie ,lifestyle en buitenfotografie ,buiten en lifestyle fotografie ,zwangerschap fotografie,baby fotografie,newborn fotografie,kinder fotografie,volwassenen fotografie,zakelijke portret fotografie,volwassenen fotografie,buiten fotografie,lifestyle fotografie,lifestyle en buiten fotografie,buiten en lifestyle fotografie,prijzen zwangerschapsfotografie ,prijzen babyfotografie ,prijzen newbornfotografie ,prijzen kinderenfotografie ,prijzen familiefotografie ,prijzen volwassenenfotografie ,prijzen zakelijk portretfotografie ,prijzen lifestylefotografie ,prijzen buitenfotografie ,prijzen lifestyle en buitenfotografie ,prijzen buiten en lifestyle fotografie ,prijzen zwangerschap fotografie,prijzen baby fotografie,prijzen newborn fotografie,prijzen kinder fotografie,prijzen volwassenen fotografie,prijzen zakelijke portret fotografie,prijzen volwassenen fotografie,prijzen buiten fotografie,prijzen lifestyle fotografie,prijzen lifestyle en buiten fotografie,prijzen buiten en lifestyle fotografie,professionele fotograaf,professionele fotograaf zwolle,professionele foto,professionele foto zwolle,professionele profielfoto,professionele profielfoto zwolle,professionele zwangerschapsfotografie ,professionele babyfotografie  ,professionele newbornfotografie ,professionele kinderfotografie ,professionele familiefotografie ,professionele volwassenenfotografie,professionele zakelijk portretfotografie ,professionele lifestylefotografie ,professionele buitenfotografie,professionele lifestyle en buitenfotografie ,professionele buiten en lifestyle fotografie ,professionele zwangerschap fotografie ,professionele baby fotografie,professionele newborn fotografie ,professionele kinder fotografie ,professionele volwassenen fotografie,professionele zakelijke portret fotografie,professionele volwassenen fotografie,professionele fotoshoot met vriendinnen,professionele buiten fotoshoot,professionele lifestyle fotografie,professionele lifestyle en buiten fotografie,professionele buiten en lifestyle fotografie,betaalbare fotograaf,gezocht fotograaf,portret fotograaf,tarieven fotograaf,kinderen fotograferen,familiefotograaf,schoolfotograaf,prijslijst fotograaf,beste portretfotografen,tarieven fotograaf,fotoreportage prijs,fotoreportage zwangerschap,fotoreportage baby's,fotoreportage newborn,fotoreportage kinderen,fotoreportage zakelijk portret,fotoreportage buiten,fotoreportage lifestyle,fotoreportage buiten en lifestyle,fotoreportage lifestyle en buiten,fotoshoot met vriendinnen,fotoshoot cadeau,fotoshoot laten maken,fotoshoot familie,fotoshoot zwangerschap,fotoshoot studio,fotograaf zoeken,fotograaf tarieven,fotoshoot met partner,fotoshoot kosten,fotoshoot voor 2,fotoshoot 2 personen,fotoshoot 3 personen ,fotoshoot 4 personen kastfoto,fotoshoot 5 personen kastfoto,fotoshoot 6 personen kastfoto,fotoshoot 7 personen kastfoto,fotoshoot 8 personen kastfoto,fotoshoot 9 personen kastfoto,fotoshoot 10 personen kastfoto,fotoshoot 11 personen kastfoto,fotoshoot 12 personen kastfoto,fotoshoot kind,fotoshoot cadeau doen,fotoshoot koppel cadeau,fotoshoot professioneel,fotoshoot kado geven,fotoshoot kids,fotoshoot kado,fotoshoot professioneel,fotoshoot professioneel zwolle,vriendinnen fotoshoot,zwangerschap shoot,baby fotoshoot,newborn fotoshoot,kinder fotoshoot,zakelijk fotoshoot,volwassenen fotoshoot,portret fotoshoot,buiten fotoshoot,lifestyle fotoshoot,relatie fotoshoot,kosten fotoshoot,mini fotoshoot,zwangerschap shoot prijs,baby shoot prijs,kinder shoot prijs,familie shoot prijs,zakelijk shoot prijs,portret shoot prijs,buiten shoot prijs,lifestyle shoot prijs,lifestyle en buiten shoot prijs,buiten en lifestyle shoot prijs,in,een,straal,van,50,km,rondom,Zwolle,met,de,volgende,locaties:,Genemuiden,Staphorst,Zwartsluis,Elburg,Hasselt,Deventer,Apeldoorn,Ommen,Dalfsen,Kampen,IJsselmuiden,Hattem,Heerde,Wezep,Elburg,Meppel