Facebook
Instagram

Je bent mooi precies zoals je bent!

Veel gestelde vragen 

 

Wat moeten we aantrekken?

 

Het belangrijkste is dat jullie iets aan hebben waar jullie je prettig in voelen. Wanneer jullie samen op de foto gaan, kan het eenheidsgevoel naar voren komen als je kiest voor kleding die bij elkaar past. Hebben jullie daarentegen hele verschillende stijlen en/of kleuren, dan kan dit juist het individu eruit laten springen op een foto. Dat is een keuze die jullie zelf mogen maken. Wat je beter niet kunt doen, is omwille van een idee kleding aantrekken waarin jullie je helemaal niet prettig voelen of kleding die niet bij jullie past. Dit werkt averechts bij een fotoshoot. Mogelijk hebben jullie al een specifieke achtergrond of achtergrondkleur in gedachten. Dan doen jullie er goed aan om bij de kledingkeuze hier rekening mee te houden. Nog een tip: Trek liever rustige kleding aan, zonder drukke prints, felle kleuren of veel teksten, omdat dit de aandacht afleidt van waar de foto voor staat. Mochten jullie advies willen omdat jullie er niet helemaal uitkomen, neem gerust contact met mij op.

 

Voorbereiden: Wat als mijn kind echt geen zin heeft of niet wil blijven zitten?

 

We nemen de tijd om jullie kind(eren) te laten wennen. Het is daarnaast ook belangrijk om jullie kind(eren) zelf mee te laten denken over wat zijn of haar idee is; hiermee is de helft al gewonnen. Ik vind het belangrijk om kinderen zo veel mogelijk hun gang te laten gaan in plaats van ze echt te laten poseren. Na vele jaren ervaring beschik ik inmiddels over heel wat leuke en ongedwongen manieren om kinderen zover te krijgen dat ze mee gaan doen en het leuk vinden! Natuurlijk kan het voorkomen dat jullie kind echt niet wil of zich op dat moment ineens helemaal niet lekker voelt. Dan bekijken we samen of het wellicht beter is om een ander moment af te spreken.

 

Hoelang duurt een fotoshoot?

 

Afhankelijk van welke fotoshoot je kiest, duurt deze tussen ongeveer 45 minuten.

 

• Bij kinderen is het belangrijk om ze te laten wennen en mee te laten denken. Vaak is de spanningsboog ook echt wel op na ongeveer 45 minuten, dus heel veel langer heeft ook geen zin.

 

• In een newborn fotoshoot gaat wel meer tijd zitten, het is hier ook belangrijk om deze tijd ook echt te plannen. Deze shoot duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur (inclusief voeden en de baby in slaap brengen).

 

Ik wil graag een cadeaubon geven, kan dit ook voor een x bedrag?

 

Ja, dat kan. Je kunt een cadeaubon geven voor elk gewenst bedrag. Een extraatje bij de cadeaubon is dat hier een gratis foto op 20*20 of 20*30 formaat bij zit.

 

Ik wil graag een fotoshoot, in de stijl van de foto’s die op die van fotograaf x lijken, kan dat?

 

Zoals iedere fotograaf heb ik mijn eigen stijl. Hebben jullie een heel specifieke stijl van een bepaalde fotograaf op het oog, dan kunnen jullie er niet zomaar van uitgaan dat jullie die ook bij mij kunnen vinden. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseer ik in zo’n geval om vooraf te vragen of ik dergelijke foto’s ook kan maken en anders wellicht te overwegen om bij die andere fotograaf een fotoshoot te plannen.

 

Waarom zit er soms zoveel verschil in de prijzen van een fotograaf?

 

Ik kan de vraag niet beantwoorden, omdat ik niet weet hoe andere fotografen hun prijzen vaststellen. Er is wel een verschil tussen mensen die fotografen voor hun hobby (waar er heel veel van zijn), en mijzelf, waarbij ik het vakdiploma professioneel fotografie op zak heb, maar ook jarenlange ervaring heb opgedaan. Bovendien kan ik goed aanvoelen waar mensen naar op zoek zijn en let ik heel erg op gezichtsuitdrukkingen van mensen. Los daarvan komen er de nodige kosten kijken bij een fotoshoot. Denk aan het huren van een goede ruimte, de aanschaf, en het van tijd tot tijd vervangen van dure apparatuur (niet alleen een dure camera), maar ook allerlei achtergronden, en niet te vergeten het laten afdrukken van foto’s en bijzonder materiaal bij een vaklab. Daarnaast besteed ik veel tijd en aandacht aan het uitwerken van de foto’s. Gemiddeld ben ik zo’n 6 uur bezig met 1 fotoshoot. Mijn werk staat daarom ook voor professionaliteit en tevens kwaliteit.

 

Ik heb een afspraak, maar ons kind is ziek!

 

Dit kan natuurlijk altijd gebeuren, wij plannen dan gewoon een nieuwe afspraak in!

 

Fotografeer je ook voor geboortekaartjes?

 

Ja! Inmiddels heb ik al heel vaak de eer gehad om dit te mogen doen. Het is goed om dit tijdig aan te geven, zodat we vooraf kunnen bespreken wat jullie wensen zijn. Zo gauw de baby is geboren, hoor ik dat graag zo spoedig mogelijk, zodat we snel een afspraak kunnen inplannen.

 

Ik ben zwanger en wil graag foto’s van mijn buik laten maken. In welke week van mijn zwangerschap kan ik mij het beste laten fotograferen?

 

Ik vind het zelf mooi om dit tussen de 34 en 36 weken van de zwangerschap te doen. Dan is de buik mooi rond en vaak ben je dan zelf nog fit genoeg om de fotoshoot te kunnen doen. Mochten jullie een tweeling verwachten, dan kunnen we beter wat eerder plannen, zo rond de 28 en 30 weken van de zwangerschap.

 

Op welke dagen fotografeer je?

 

Ik fotografeer op maandag, dinsdag, vrijdag en op zaterdagmorgen. Som verruil ik de zaterdagmorgen ook wel voor de zaterdagmiddag. Willen jullie liever een afspraak maken op een andere dag? Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Fotografeer je ook op locatie?

 

Ja, ik werk in de fotostudio, op buitenlocaties en bij mensen thuis.

Newborn fotografie vind altijd plaats bij mensen thuis. 

 

Je hebt ons gefotografeerd, hoe gaat het nu verder?

 

De factuur van de fotoshoot ontvangen jullie enkele dagen voor de fotoshoot. Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 14 dagen een mail met een persoonlijke inlogcode om de foto’s te kunnen bekijken. Via mijn website kunnen jullie met deze code inloggen en komen jullie terecht in een online privégalerij, voorzien van een bestelsysteem. Hier kunnen jullie fotoafdrukken etc. bestellen. Nadat jullie bestelling binnen is, maken we een afspraak voor het ophalen of opsturen. Hebben jullie liever dat ik meekijk met de bestelling, omdat jullie er niet goed uitkomen? Laat het dan gerust weten, dan plannen wij daarvoor een aparte afspraak in.

 

Kan ik de keuzefoto’s die ik online zie staan, zelf afdrukken?

 

Nee, dat is niet mogelijk. De keuzefoto’s zijn in lage resolutie en alleen bedoeld om een keuze te maken voor een nabestelling. Wel zijn ze geschikt voor gebruik op internet (bijvoorbeeld voor Facebook). Willen jullie de foto’s in een hoge resolutie, dan kunnen jullie deze digitaal bestellen. Jullie kunnen ze dan te allen tijde zelf afdrukken, op jullie eigen printer of bij een fotocentrale. 

 

Worden onze foto’s automatisch op jouw website of op Facebook geplaatst?

 

Ik vind het een uitdaging om mijn werk regelmatig te vernieuwen en af te wisselen en ik merk dat mensen het ook leuk vinden om steeds nieuw werk te zien. Maar als jullie niet willen dat jullie foto’s te zien zijn, respecteer ik dat uiteraard en blijven jullie foto’s gewoon privé. Er worden geen foto’s zonder jullie toestemming geplaatst of gebruikt. Dit wordt altijd eerst gevraagd.

 

Ik ben doorgaans telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur. Als moeder én ondernemer lukt het mij niet altijd om de telefoon op te nemen. Ik bel jullie dan op een later moment terug.

 

Natalie Timmerman

Klein in beeld Fotografie

Klein,in,beeld,fotografie,is,een,onderneming,opgezet,door,Fotografe,Natalie,Timmerman,te,Zwolle,Je,kunt,bij,mij,terecht,voor,een,fotosessie,in,mijn,fotostudio,in,Stadshagen,Voor,een,fotosessie,heb,ik,een,divers,aanbod,te,weten,zwangerschaps-,newborn-,baby-,kinderen-,volwassenen-,zakelijk-,lifestyle-,buiten-,fotoshoot,De,ervaringen,en,gevoelens,die,mijn,fotoshoots,in,mensen,naar,boven,hebben,gebracht,zijn,de,spontane,fotoreportages,unieke,mooie,mooiste,ongedwongen,pure,onbevangen,eerlijk,verlegen,Ook,wordt,er,gelachen,en,heel,veel,gelachen,zie,ik,liefde,geduld,en,aandacht,voor,elkaar,en,zijn,er,prachtige,pure,enthousiaste,gezinnen,en,dit,geldt,voor,alle,leeftijden,Daarom,kan,ik,mijn,portfolio,als,eigentijdser,aanprijzen,Er,zijn,ook,diverse,mogelijkheden,zoals,een,cadeaubon,kraamcadeau,en,fotoproducten,Dit,is,een,investering,die,jaren,bij,je,kan,blijven,en,zeker,leuk,is,om,dit,iemand,aan,te,raden,zoals,een,familielid,of,een,goede,vriendin,waarvan,je,weet,dat,haar,gezin,belangrijk,voor,haar,is,Tevens,ben,ik,beschikbaar,voor,locatiefotografie,buiten,of,bij,jullie,thuis,,Wanneer,je,denkt,goh,maar,dit,staat,er,niet,tussen,kan,je,mij,altijd,bellen,of,ik,hiertoe,bereid,ben,en,kan,ik,mogelijk,een,aangepaste,prijsopgave,voor,jullie,maken,Verder,opereer,ik,in,een,straal,van,50,km,rondom,Zwolle,met,de,volgende,locaties:,Genemuiden,Staphorst,Zwartsluis,Elburg,Hasselt,Deventer,Apeldoorn,Ommen,Dalfsen,Kampen,IJsselmuiden,Hattem,Heerde,Wezep,Elburg,Meppel,https://www.kleininbeeldfotografie.nl