Facebook
Instagram

Je bent mooi precies zoals je bent!

Leuk dat jullie mijn website bezoeken.

 

De afgelopen jaren ben ik gaan ontdekken wat het meest bij mij past qua fotografie. Daaruit kwamen drie hele belangrijke punten naar voren. Allereerst: je bent mooi zoals je bent! Ik fotografeer mensen dan ook graag zoals ze zijn. Niemand is hetzelfde en dat maakt iedereen mooi zoals hij of zij is. Daarnaast heb ik gemerkt dat ik me liever richt op het individu en kleine groepjes, dan dat ik grote groepen mensen fotografeer. Tot slot richt ik mij liever op de kwaliteit van een fotoshoot dan op de kwantiteit. Ik perfectioneer dus het liefst die paar foto’s die een WAUW-effect creëren. Ik fotografeer in de studio, maar ook bij mensen thuis of op een buitenlocatie. 

 

Mijn specialisaties zijn: close up fotografie en half totaal portretten. Of dit nu  volwassen, bolle buiken of kinderen zijn. Daarnaast hou ik mij veel bezig met newborn fotografie. Ik hou ook deze vorm van fotografie graag puur, tijdloos en stijlvol. Ik sta ook open voor leuk projecten, zoals 9 maanden fotografie tijdens de zwangerschap en/of ‘mijn eerste jaar’ fotografie. Ook fotografeer ik graag voor jullie geboortekaartje. Op mijn website is ook de ‘kast’ foto te zien, dit is ook een erg leuke en originele manier om kinderen, gezinnen en families vast te leggen. Ook heel erg geschikt voor families die op zoek naar een originele familiefoto! 

 

De laatste paar jaar ben ik steeds meer en meer accessoires gaan opruimen, omdat ik merkte dat ik het niet nodig heb bij fotografie. Of je nu kind of volwassen bent, iedereen is mooi zoals hij of zij is. Een foto is minder druk en meer puur en tijdloos zonder accessoires. Op dit moment werk ik met 5 verschillende achtergronden, naast wit en zwart, kunnen jullie ook kiezen voor zand/beige, grijs en op verzoek ook bruin. 

 

Met name bij kinderen is kijken en luisteren ontzettend belangrijk. Ik laat kinderen tijdens het fotograferen zo veel mogelijk hun gang gaan. Kinderen laten zich nu eenmaal niet snel ergens toe dwingen en dat is voor mij de uitdaging om toch het perfecte portret te krijgen. Klein, mooi, bijzonder, krachtig, onzeker, zelfverzekerd, stoer, verlegen, uitgeput, blij, trots, speels, ontdekkend, ondeugend, boos, geen zin, wel zin, serieus, vrolijk, de slappe lach, plezier en nog meer plezier….en geduld…soms heel veel geduld….;)  Als jullie bij mij komen voor een mooie portretfoto zijn jullie in ieder geval verzekerd van een mooi, puur, tijdloos en stijlvol portret of een te gekke familiefoto! 

 

Hebben jullie nog vragen of willen jullie graag een afspraak maken? Neem gerust contact met mij op. Ik hoop jullie te mogen ontmoeten. 

 

Hartelijke groet,

Natalie Timmerman

Klein in beeld Fotografie 

 

Klein,in,beeld,fotografie,is,een,onderneming,opgezet,door,Fotografe,Natalie,Timmerman,te,Zwolle,Je,kunt,bij,mij,terecht,voor,een,fotosessie,in,mijn,fotostudio,in,Stadshagen,Voor,een,fotosessie,heb,ik,een,divers,aanbod,te,weten,zwangerschaps-,newborn-,baby-,kinderen-,volwassenen-,zakelijk-,lifestyle-,buiten-,fotoshoot,De,ervaringen,en,gevoelens,die,mijn,fotoshoots,in,mensen,naar,boven,hebben,gebracht,zijn,de,spontane,fotoreportages,unieke,mooie,mooiste,ongedwongen,pure,onbevangen,eerlijk,verlegen,Ook,wordt,er,gelachen,en,heel,veel,gelachen,zie,ik,liefde,geduld,en,aandacht,voor,elkaar,en,zijn,er,prachtige,pure,enthousiaste,gezinnen,en,dit,geldt,voor,alle,leeftijden,Daarom,kan,ik,mijn,portfolio,als,eigentijdser,aanprijzen,Er,zijn,ook,diverse,mogelijkheden,zoals,een,cadeaubon,kraamcadeau,en,fotoproducten,Dit,is,een,investering,die,jaren,bij,je,kan,blijven,en,zeker,leuk,is,om,dit,iemand,aan,te,raden,zoals,een,familielid,of,een,goede,vriendin,waarvan,je,weet,dat,haar,gezin,belangrijk,voor,haar,is,Tevens,ben,ik,beschikbaar,voor,locatiefotografie,buiten,of,bij,jullie,thuis,,Wanneer,je,denkt,goh,maar,dit,staat,er,niet,tussen,kan,je,mij,altijd,bellen,of,ik,hiertoe,bereid,ben,en,kan,ik,mogelijk,een,aangepaste,prijsopgave,voor,jullie,maken,Verder,opereer,ik,in,een,straal,van,50,km,rondom,Zwolle,met,de,volgende,locaties:,Genemuiden,Staphorst,Zwartsluis,Elburg,Hasselt,Deventer,Apeldoorn,Ommen,Dalfsen,Kampen,IJsselmuiden,Hattem,Heerde,Wezep,Elburg,Meppel,https://www.kleininbeeldfotografie.nl