Facebook
Instagram

Je bent mooi precies zoals je bent!

Bolle Buik - Newborn Fotoshoot

In verwachting zijn is een hele bijzondere periode in jullie leven. Een prachtige periode om vast te leggen. Dit kan op verschillende manieren. Tijdens de bolle buik fotoshoot fotografeer ik in de studio, op een buitenlocatie of bij jullie thuis met een life style fotoshoot. Ik heb verschillende achtergronden, zodat we samen kunnen kijken wat het meest bij jullie past. De mooiste periode voor het maken van de foto's is tussen de 34 en 36 weken. Vaak is jouw buik dan het mooist van vorm en voel je jezelf ook nog goed genoeg voor een fotoshoot.

Tips: Wanneer je graag je blote buik gefotografeerd wilt hebben is het fijn om ongeveer een uur tot anderhalf uur voor de bolle buik fotoshoot geen knellende kleding te dragen. Dit voorkomt striemen en knellende afdrukken op je buik. Bij een bolle buik shoot komen ook vaak handen in beeld; zorg er daarom voor dat je handen er mooi verzorgd uit zien. Het is leuk als jullie iets van de baby meenemen. Bijvoorbeeld een echofoto, knuffeltjes, speeltjes, schoentje, kledingstukje (of eventueel en kledingstukje van jullie zelf van vroeger)! Met liefde, geduld en aandacht fotografeer ik in de studio of bij jullie thuis jullie prachtige baby.

 

Newborn fotografie is het mooist en het meest natuurlijk bij daglicht. Zodra jullie baby is geboren, neem je contact met mij op en dan maken wij een afspraak in de eerste 21 dagen. Als newborn fotograaf fotografeer ik in een ontspannen sfeer met tijd voor voeden, verschonen en uiteraard om tussendoor te knuffelen. Gemiddeld duurt een newborn fotoshoot 2 tot 2,5 uur, maar het loopt ook best eens uit naar 3 uur. Geen probleem, dat hoort er allemaal bij. We bespreken samen jullie wensen en de sfeer waarin jullie de foto’s graag willen. Daar passen we dan de juiste accessoires en de juiste achtergrond bij. Een newborn fotoshoot is mogelijk in de studio, maar ook bij jullie thuis als jullie dat prettiger vinden. Dan neem ik gewoon mijn spullen mee.

Tips: Als jullie het fijn vinden dat ik bij jullie thuis kom voor een newborn fotoshoot, zorg er dan voor dat de woonkamer op de goede temperatuur is. Een baby kan zijn eigen lichaamstemperatuur nog niet regelen. Denk er van tevoren goed over na of jullie graag foto’s bloot willen of liever met een leuke romper of kleertjes aan. Daarnaast is het fijn als er niet te veel mensen aanwezig zijn tijdens de fotoshoot, omdat dit voor te veel prikkels en onrust kan zorgen bij jullie kleintje.